Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 19-10-2020, 16:09
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία Ιωαννίνων  συγκέντρωσε είδη για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας και για τους πρόσφυγες στη Μυτιλήνη.

«Συγκεντρώσαμε στα Ιωάννινα είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, παπούτσια και τρόφιμα μακράς διάρκειας και τα αποστείλαμε στην Καρδίτσα αλλά και στην κεντρική δομή  ‘Αλληλεγγύη για όλους’ για να μεταφερθούν στις προσφυγικές δομές προκειμένου να καλύψουν άμεσες και επείγουσες ανάγκες των συνανθρώπων μας. Ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική συμβολή και τη συγκινητική συμμετοχή των μελών, των φίλων και πολλών άλλων συμπολιτών μας σε αυτή την προσπάθεια, που είχε ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση ενός ικανού όγκου ειδών αλλά και χρηματικού ποσού που θα δοθεί στους έχοντες ανάγκη στήριξης» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κάνει έκκληση στην Πολιτεία «για ουσιαστική στήριξη με κάθε τρόπο όλων των ανθρώπων που βρίσκονται σε δύσκολη θέση και δεσμευόμαστε για συνέχιση των δράσεων μας σε τοπικό επίπεδο στην κατεύθυνση ανακούφισης και στήριξης όσων έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα και ο τόπος μας».

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα