Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνολικά 230 κιλά χασίς σε δύο μέρες

Εικόνα του άρθρου Συνολικά 230 κιλά χασίς σε δύο μέρες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/09/2017, 17:02
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε δύσβατη και δασώδη περιοχή του Κεφαλόβρυσου, συνελήφθησαν σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα δυο Αλβανοί, 34 και 33 ετών.

Οι δυο Αλβανοί, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν σε δασώδη περιοχή στο Κεφαλόβρυσο, ενώ στο σημείο βρέθηκαν οκτώ ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 67 δέματα κάνναβης, βάρους περίπου 190 κιλών.

Συνολικά κατασχέθηκαν 189 κιλά και 750 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με την κακουργηματική σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Επίσης, σε άλλο περιστατικό, χτες το πρωί στην παράκαμψη των Ιωαννίνων οι αστυνομικοί της Δίωξης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, συνέλαβαν έναν Πολωνό 43 ετών, που κατηγορείται για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση. Ο 43χρονος μετέφερε με το αυτοκίνητό του οκτώ δέματα με 41,5 κιλά χασίς.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back