Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

Συνάντηση με τη νέα διοίκηση του «Χατζηκώστα»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/02/2020, 15:21

Το νοσοκομείο Χατζηκώστα επισκέφθηκε η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη, όπου συναντήθηκε με το νέο διοικητή Σπύρο Δερδεμέζη, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και εκπροσώπους των εργαζομένων.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η απρόσκοπτη λειτουργία του Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης της κρίσης των χρηστών Ναρκωτικών και Αλκοολισμού, η εξασφάλιση της χρηματοδότησής του και η ένταξή του στο νέο οργανόγραμμα του νοσοκομείο. Παράλληλα, επισημάνθηκαν οι καθυστερήσεις του υπουργείου Υγείας αναφορικά με τη στελέχωση του Κέντρου και την τοποθέτηση κατάλληλου επιστημονικού προσωπικού.

Η κα Τζούφη τόνισε ότι «το Πολυδύναμο Κέντρο των Ιωαννίνων αποτελεί μια πανελλαδική καινοτομία που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με σκοπό τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων» και ότι «η κυβέρνηση οφείλει να επιλύσει άμεσα τις όποιες δυσλειτουργίες».


Τέλος, ανέφερε πως «η ομαλή λειτουργία του Κέντρου συνδέεται με την εφαρμογή του κανόνα 1:1 στις προσλήψεις-αποχωρήσεις στο χώρο της υγείας, ρύθμιση που εισήγαγε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την έξοδο από το μνημόνιο και που σήμερα αμφισβητείται στην πράξη από την κυβέρνηση της ΝΔ».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back