Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνάντηση και συγχαρητήρια στο ΠΕΑΚ Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Συνάντηση και συγχαρητήρια στο ΠΕΑΚ Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/04/2022, 13:24
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ Παντελή Κολόκα και μέλη της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, συναντήθηκε η επικεφαλής της παράταξης Ιωάννινα_2023, Τατιάνα Καλογιάννη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της παράταξη, στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά «οι σημαντικές επεμβάσεις στις εγκαταστάσεις στις οποίες έχει προβεί η σημερινή διοίκηση που αποδεδειγμένα έχουν αναβαθμίσει και εκσυγχρονίσει τις αθλητικές υποδομές, οι επιπτώσεις που επιφέρει η θεσμοθετημένη οριοθέτηση της λίμνης στην επέκταση των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ στην Λιμνοπούλα, η ώθηση που θα δοθεί στις αθλητικές δραστηριότητες των δημοτών με την εγκατάσταση του πρώην κλειστού ξιφασκίας στα όρια του δήμου καθώς και θέματα μελετών και αδειοδοτήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη».

Η κα Καλογιάννη συγχάρηκε τον κ. Κολόκα για το έργο που έχει παραχθεί μέχρι σήμερα κατά τη διάρκεια της θητείας του, τον ευχαρίστησε για τη λεπτομερή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση και τον διαβεβαίωσε ότι η παράταξη «είναι συμπαραστάτης των προσπαθειών του και πρόθυμη να συμβάλλει στο μέτρο των αρμοδιοτήτων της, στην ευόδωση κάθε δραστηριότητας που αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των αθλητικών δραστηριοτήτων στο λεκανοπέδιο».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back