Oikonomou pisoi

Συνάντηση για νηπιαγωγεία και δημοτικά

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/10/2019, 18:42

Τους διευθυντές και προϊσταμένους νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων συνάντησαν ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλης Τσαμπαλάς.

Συζήτησαν τα διάφορα προβλήματα των σχολικών μονάδων (παλαιότητα κτιρίων κ.λπ.) και επισημάνθηκε η ανάγκη «για ένα ευρύ πρόγραμμα συντήρησης το οποίο ξεπερνά τις οικονομικές δυνατότητες της σχολικής επιτροπής και θα πρέπει να εκπονηθεί από τον Δήμο».

Οι διευθύνοντες επισήμαναν «την άριστη συνεργασία που έχουν με την Σχολική Επιτροπή και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από την ανταπόκριση που υπήρξε από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και μέχρι τώρα για την αντιμετώπιση προβλημάτων που ανέκυψαν» σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η δημιουργία αναβαθμισμένου περιβάλλοντος για τους μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών είναι στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής», κάτι που είχε πει και κατά τη συνάντηση της αντίστοιχης, επιτροπής δευτεροβάθμιας. Ο Δήμος και οι υπηρεσίες του θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια και το επόμενο διάστημα ώστε να αντιμετωπιστούν ζητήματα που ανακύπτουν. Η συνεργασία θα είναι συνεχής προς όφελος των μαθητών αλλά και συνολικά της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back