Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση Επιμελητηρίων με θέμα… αεροδρόμιο

Εικόνα του άρθρου Συνάντηση Επιμελητηρίων με θέμα… αεροδρόμιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/04/2022, 13:41
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με βασικό θέμα την «επιδότηση πτήσεων» στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, έγινε η συνάντηση εργασίας του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων με το Επιμελητήριο Μαγνησίας, στον Βόλο.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου συναντήθηκε με τον ομολόγό του Αριστοτέλη Μπασδάνη, την πρόεδρο του τουριστικού τμήματος Θέκλα Καμμένου και τον οικονομικό επόπτη Νίκο Αγγελέτο.

 Η κα Καμμένου παρουσίασε τα σχετικά με την προσέλκυση πτήσεων στον κ. Δημητρίου, και τα αποτελέσματα της έρευνας αγοράς για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου που έγινε για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, καθώς και το προωθητικό βίντεο που έφτιαξε για την περιοχή, το Επιμελητήριο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «ο κ. Μπασδάνης υπογράμμισε την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον που ήδη έχει εκδηλωθεί από σημαντική μερίδα επαγγελματιών της Μαγνησίας να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα, που όμοιό του, δεν έχει υπάρξει από αντίστοιχο επιμελητηριακό φορέα» και ο κ Δημητρίου «ευχαρίστησε για την φιλοξενία τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, υπογραμμίζοντας τα πεδία εκείνα που μπορεί να αναπτυχθεί μία γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back