ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Συναντήσεις στην πρωτεύουσα

Εικόνα του άρθρου Συναντήσεις στην πρωτεύουσα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/12/2019, 15:27
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια σειρά συναντήσεις είχε ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα και η ανακοίνωση του Δήμου, τις απολογίζει:

Ο κ. Ελισάφ συναντήθηκε με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και το γενικό γραμματέα Κώστα Λούλη, «ανταποδίδοντας» τις πρώτες συναντήσεις που έγιναν στα Γιάννενα. «Το υπουργείο αντιμετωπίζει με πολύ θετικό τρόπο την προοπτική χρηματοδότησης μιας σειράς αναπλάσεων σε σημεία με εξαιρετικό πολιτιστικό, ιστορικό και θρησκευτικό ενδιαφέρον» αναφέρει ο Δήμος, ο οποίος θα υποβάλλει πρόταση για την περιοχή παρέμβασης και τις δράσεις που θα επιλέξει για χρηματοδότηση.

Επίσης, ο κ. Ελισάφ συναντήθηκε με το διευθυντή του Πράσινου Ταμείου Νίκο Πευκιανάκη και του ζήτησε ξανά να συμπεριληφθεί ο Δήμος Ιωαννιτών στην πρώτη ομάδα ΟΤΑ που θα χρηματοδοτηθούν για την εκπόνηση Τοπικών Χωρικών Σχεδίων.

Τέλος ο κ. Ελισάφ συναντήθηκε με τα γενικό διευθυντή της «Εύξεινης πόλης» Γιώργο Παππού. «Η συνεργασία του Δήμου Ιωαννιτών με τον όμιλο είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτική αρχή και με σκοπό την αξιοποίηση των εγκαταλειμμένων γεωργικών εκτάσεων για την παραγωγή αρωματικών και θεραπευτικών φυτών» αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back