Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Συμπολιτευόμενος αντιπολιτευτικά»

Εικόνα του άρθρου «Συμπολιτευόμενος αντιπολιτευτικά»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/02/2022, 17:26
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηπείρου αποφάσισε να σχολιάσει την τελευταία συνέντευξη Τύπου του Σπύρου Ριζόπουλου.

Αναφέρει ότι η παράταξη Ορίζοντες Ηπείρου «έχει ψηφίσει όλες τις αποφάσεις στην Οικονομική Επιτροπή, σε όλες τις συνεδριάσεις . Σε αυτές δηλαδή τις αποφάσεις που καταγγέλλει για διαπλοκή είναι και η δική του ψήφος».

Επίσης, αναφέρει ότι ενώ «αυτοανακηρύσσεται ανεξάρτητος, διαφημίζει την πρόσβαση στα κυβερνητικά στελέχη και τις συναντήσεις με υπουργούς και γενικούς γραμματείς για τους οποίους δεν βρήκε ποτέ ούτε μισή αντιπολιτευτική- ανεξάρτητη φυσικά- λέξη να πει».

Ακόμα, τονίζει ότι ενώ κατηγορεί ανάμεσα στις παρατάξεις και τη Λαϊκή Συσπείρωση για «εκκωφαντική σιωπή»,  ο ίδιος κάνει «’αντιπολίτευσή’ με ατεκμηρίωτους συχνά προσβλητικούς χαρακτηρισμούς» και «αποτέλεσμα μιας αποτυχημένης προσπάθειας διαφοροποίησης για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους». 

Κλείνοντας αναφέρει ότι «όσο θα τον βαραίνει αυτή η "απολυτότητα" σε αυτά που ψηφίζει, και αυτά που κάνει, καλό θα ήταν να αποφεύγει εκφράσεις για "μπαρούφες" που ακούει "από όλες τις περιφερειακές παρατάξεις" γιατί πλέον και ένα μικρό παιδί μπορεί να του επιστρέψει τους χαρακτηρισμούς».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back