Oikonomou pisoi

«Συμμαχία» Φρόντζου Πολιτείας-Αρσακείου

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/06/2019, 18:15

Την Τετάρτη 12/06/2019 και ώρα 19:30 στο συνεδριακό Κέντρο της Φρόντζου Πολιτείας θα παρουσιαστεί η έναρξη συνεργασίας της Φρόντζου Πολιτείας με τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία και τα Αρσάκεια Σχολεία. Η συνεργασία γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης «Where generations meet!».

Πρώτη δράση του προγράμματος είναι η οργάνωση εκπαιδευτικών ημερίδων μέσα στο έτος, με ανοιχτό κάλεσμα παιδιών ηλικίας 4 – 12 ετών. Παιδιά, τόσο των επισκεπτών της Φ.Π., όσο και της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δωρεάν ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που θα οργανωθούν και θα υλοποιηθούν από του εκπαιδευτικούς των Αρσακείων Σχολείων στο συγκρότημα του Φρόντζου.

«Κοινός στόχος η προαγωγή της γνώσης σε θέματα περιβάλλοντος, ιστορίας και πολιτισμού της περιοχής μας, υπό την αιγίδα των εκπαιδευτικών των Αρσακείων Σχολείων» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα αποτελέσει μια ιδιαίτερη στιγμή για δύο κλάδους φαινομενικά διαφορετικούς, οι οποίοι όμως με αγάπη και αφοσίωση για αυτό που κάνουν βρίσκουν τα απαραίτητα κοινά σημεία και προχωρούν μαζί για ένα κοινωφελή σκοπό» προσθέτει η Φρόντζου Πολιτεία.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back