Ντοτη3 kordas piso ktimatologio piso

Σύλλογος Εργαζόμενων ΟΤΑ: «Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων στοχοποίησε συνάδελφο»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/12/2024, 08:42

Ο Σύλλογος Εργαζόμενων στους ΟΤΑ Ιωαννίνων καταγγέλλει τον πρόεδρο του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων Χρήστο Γρίβα, για «αποπροσανατολιστική στοχοποίηση» συνδικαλιστή, με αφορμή όσα έγιναν στη συγκέντρωση των εκπαιδευτικών, την περασμένη Πέμπτη.

«Ο πρόεδρος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ (πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ-ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ) και να αποτρέψει, να φιμώσει διωκόμενη εκπαιδευτικό που μόλις είχε παραλάβει το παραπεμπτικό σε πειθαρχικό συμβούλιο, της τράβηξε το μικρόφωνο όταν ξεκίνησε να μιλήσει λέγοντας χαρακτηριστικά ‘ποιος την εξουσιοδότησε να μιλήσει’ μπροστά στα μάτια όλων των συγκεντρωμένων και των τηλεοπτικών σταθμών της πόλης μας» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Επίσης, τον κατηγορεί ότι «λογομάχησε με το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ (εκλεγμένο απ την ΟΛΜΕ) μπροστά σε συναδέλφισσα που είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων, και άρχισε να φωνάζει ότι προπηλακίστηκε. Έφτασε μάλιστα να ξαπλώσει ανάσκελα στην Ανεξαρτησίας προφασιζόμενος τραυματισμό ώστε να δραματοποιήσει τις ανυπόστατες καταγγελίες του».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
drosia piso dodoni nea piso syndromi piso