Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σύλληψη για τις κλοπές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Εικόνα του άρθρου Σύλληψη για τις κλοπές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/03/2017, 16:10
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ένας 27χρονος, ο οποίος στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ο 27χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς χθες το μεσημέρι στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και μετά από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, ένα ζευγάρι γάντια και χρηματικό ποσό.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα λίγο νωρίτερα στον ίδιο χώρο, είχε διαρρήξει αυτοκίνητο σπάζοντας την κλειδαριά της πόρτας, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάποιο αντικείμενο.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι, ο 27χρονος κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα Ιουλίου έως και τον Δεκέμβριο του 2016, διέπραξε στον ίδιο χώρο και με την ίδια μεθοδολογία δράσης, άλλες πέντε διαρρήξεις - κλοπές από αυτοκίνητα. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back