Oikonomou pisoi

Συλλαλητήρια σε Γιάννενα και Ηγουμενίτσα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/10/2020, 11:27

Τα Εργατικά Κέντρα Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας καλούν σήμερα σε κινητοποίηση (19.30 στην Ηγουμενίτσα, 18.30 στα Γιάννενα), με αντικείμενο τα εργασιακά θέματα, αλλά και τα της πανδημίας.

«Όλη η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση και τους εργοδότες δεν πρέπει να μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς. Τα παραδείγματα από τα εργοστάσια της χώρας μας με τη μεγάλη έξαρση κρουσμάτων, ένα πράγμα δείχνουν.

Πρέπει τώρα εμείς να επιβάλλουμε: Άμεσα μέτρα για την υγεία μας με ευθύνη της εργοδοσίας στους χώρους δουλειάς, δωρεάν επαναλαμβανόμενα τεστ, τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που προβλέπονται, τήρηση των αποστάσεων, είδη ατομικής προστασίας, μέτρα για την ασφαλή μεταφορά από και προς τη δουλειά κλπ» αναφέρει μεταξύ άλλων το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και το αντίστοιχο της Θεσπρωτίας προσθέτει αιτήματα όπως άμεσα μέτρα στήριξης του δημόσιου συστήματος Υγείας – Πρόνοιας δωρεάν για όλους, επίταξη ιδιωτικών δομών, ενίσχυση του Γ.Ν Φιλιατών, των ΚΥ της περιοχής, με κάλυψη όλων των κενών σε γιατρούς και νοσηλευτές, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back