Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συγχαρητήρια ΣΥΡΙΖΑ στην πρώην διοίκηση του ΠΕΑΚΙ

Εικόνα του άρθρου Συγχαρητήρια ΣΥΡΙΖΑ στην πρώην διοίκηση του ΠΕΑΚΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/07/2019, 14:38
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

 Η νομαρχιακή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ συγχαίρει την παραιτηθείσα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ για το έργο της. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και να ευχαριστήσει όλα τα μέλη τα οποία συμμετείχαν στη διοίκηση, από τον Ιούνιο  2015 μέχρι τον Ιούλιο του 2019, για το σημαντικό έργο και τη σημαντική συμβολή τους στην αναβάθμιση των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, με κανόνες διαφάνειας και με όραμα».

Απαριθμεί τις παρεμβάσεις και την ανανέωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και τονίζει ιδιαίτερα στην ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ.

«Οι ανάγκες για ενίσχυση των αθλητικών υποδομών στην πόλη είναι δεδομένες (νέο κλειστό, κολυμβητήριο) και η ΕΔ απέδειξε ότι υπάρχει ο τρόπος να έχουμε τις υποδομές που μας αξίζουν για το δημόσιο συμφέρον και τον αθλητισμό για όλους. Είναι χρέος όλων η διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα των αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος των πολιτών, του ερασιτεχνικού και σχολικού αθλητισμού» καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back