Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το σχέδιο της… «αποφυλάκισης»

Εικόνα του άρθρου Το σχέδιο της… «αποφυλάκισης»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/04/2020, 11:33
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σήμερα αναμένεται να οριστικοποιηθεί το σχέδιο «αποφυλάκισης», με ημερομηνίες. Η εισήγηση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων στον πρωθυπουργό, όπως «διέρρευσε» στα ΜΜΕ αργά το βράδυ της Παρασκευής, έχει ως εξής:

4 Μαΐου-Κατάργηση SMS για μετακίνηση. Όριο συναθροίσεων τα 10 άτομα, άνοιγμα μικρών εμπορικών, κομμωτηρίων και ινστιτούτων αισθητικής με ραντεβού. 

11 Μαΐου-Ανοίγει η Γ΄Λυκείου

1η Ιουνίου-Ανοίγουν οι υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου. Επίσης, επαναλειτουργούν εφετεία και Άρειος Πάγος, καθώς και τα πολυκαταστήματα με όριο πελατών. Ανοίγουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις για ατομική άθληση, μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι. 

15 Ιουνίου-Ανοίγει η εστίαση με όριο πελατών, σε ανοιχτό χώρο. Ανοίγουν δημόσιες υπηρεσίες, πάρκα αναψυχής, χώροι φεστιβάλ, παιδότοποι, αίθουσες δεξιώσεων. Ανοίγουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

29 Ιουνίου-Ανοίγουν μπαρ, σινεμά, νυχτερινά κέντρα με όριο πελατών. Απελευθερώνονται πλήρως οι μετακινήσεις σε όλη την επικράτεια και ανοίγουν ξενοδοχειακές μονάδες με όριο πληρότητας. Ανοίγουν οι εσωτερικοί χώροι στα εστιατόρια με απόσταση τραπεζιών κ.λπ.

ΣΧΟΛΙΑ
ολγα σκαμνέλου
Για τα πανεπιστήμια και τις εξετάσεις τους δεν ξέρουμε τίποτε ακόμη?
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back