Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 17-01-2022, 14:20

H διοίκηση της «Σχεδίας» δίνει συνέχεια στην κόντρα που σοβεί από το περασμένο καλοκαίρι με τον προηγούμενο πρόεδρο. Με ανακοίνωσή της, παραθέτει την απόφαση του κέντρου «Καλλίπολις» της Αχαΐας προς επίρρωση της απόφασης της «Σχεδίας» να αποχωρήσει από το Πανελλήνιο Δίκτυο Κέντρων Πρόληψης των Εξαρτήσεων «για λόγους αρχής και διαφάνειας».

Ο λόγος είναι η παρουσία εκεί του πρώην προέδρου Στέφανου Τζιμογιάννη. Η «Καλλίπολις» αναφέρει στην απόφασή της ότι η παρουσία του κ. Τζιμογιάννη στο ΔΙΚΕΠΡΕ, όπου προεδρεύει «στερείται ηθικής αλλά και ουσιαστικής βάσης». Το κέντρο αναφέρει ότι ο κ. Τζιμογιάννης παραμένει πρόεδρος του ΔΙΚΕΠΡΕ «βάσει του άρθρου β του καταστατικού. Το άρθρο αυτό προστέθηκε στο καταστατικό με τροποποίηση στις 14/12/2018 και προβλέπει δύο από τα επίτιμα μέλη να καταλαμβάνουν υποχρεωτικά τις δύο από τις έντεκα θέσεις στο Δ.Σ του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε».

Επίσης, συμπληρώνει ότι «δεν Θεωρούμε ηθικό -και δεν γίνεται σε κανέναν άλλον φορέα -το υπάρχον Δ.Σ να αναγορεύει ως επίτιμα, μέλη που αποχωρούν επειδή αντικαταστάθηκαν από τα Κέντρα που εκπροσωπούσαν, και στη συνέχεια να καταλαμβάνουν θέσεις στο Δ.Σ του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε».

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα