Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

Σωματείο επισιτισμού για το ατύχημα διανομέα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/07/2021, 18:06

Το Σωματείο Επισιτισμού και Τουριστικών Επαγγελμάτων Ιωαννίνων, με αφορμή τον τραυματισμό εργαζόμενου διανομέα στο efood, εύχεται καταρχάς ταχεία ανάρρωση και συμπληρώνει:

«Τέτοια περιστατικά αναδεικνύουν μια τραγική  κατάσταση που πολύ καλά γνωρίζουμε και με την οποία δεν ερχόμαστε αντιμέτωποι πρώτη φορά! Είναι πολλές οι περιπτώσεις διαχρονικά στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή με σκληρά ατυχήματα συναδέλφων που χτύπησαν την ώρα του μεροκάματου, με πιο τρανταχτή εκείνη με τον 18χρονο συνάδελφο διανομέα που σκοτώθηκε στην Άρτα τον προηγούμενο Σεπτέμβρη».

Συμπληρώνει ότι «δεν φταίει απλώς η ‘κακιά στιγμή’.  Η εντατικοποίηση μέσα στην διάρκεια της καραντίνας αλλά και μετά το άνοιγμα του κλάδου έχει οξυνθεί πιο πολύ από ποτέ, με αποτέλεσμα κάθε φορά που συνάδελφος διανομέας  βγαίνει στον δρόμο για το μεροκάματο να αγνοεί το αν θα γυρίσει σπίτι του. Και όλα αυτά την ώρα που μια σειρά αλυσίδες-μεγαθήρια επεκτείνονται στον κλάδο, βγάζοντας  εκατομμύρια στις πλάτες μας».

Αφήνει αιχμές για το πόσο «καλός εργοδότης» είναι η εταιρία και καλεί σε «συσπείρωση και μαζικοποίηση του σωματείου μας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back