Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στον «Φιλόδημο» το γήπεδο Τσεπελόβου

Εικόνα του άρθρου Στον «Φιλόδημο» το γήπεδο Τσεπελόβου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/08/2019, 16:02
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πρόταση με προϋπολογισμό 581.530,24 ευρώ για το αθλητικό κέντρο Τσεπελόβου θα καταθέσει  ο Δήμος Ζαγορίου, όπως αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο.

Η μελέτη προβλέπει τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο υπάρχον γήπεδο ποδοσφαίρου, εγκατάσταση  24 φωτιστικών σωμάτων LED, ολοκλήρωση του κτιρίου των αποδυτηρίων και κατασκευή γηπέδου μπάσκετ με ελαστικό τάπητα.

Στην ίδια συνεδρίαση που είναι και η τελευταία για αυτή τη δημοτική θητεία, συζητήθηκαν και άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα η χάραξη του αγωγού φυσικού αερίου, με αφορμή τη συνέλευση στο Γρεβενίτι.

Ο κ. Σπύρου ευχαρίστησε τη δημοτική ομάδα «που εργάστηκε μέχρι τέλους και για τη νέα δημοτική περίοδο από τη θέση της μείζονος μειοψηφίας θα υπάρξουν  συνεργασίες και συγκλίσεις, αλλά και κριτική προς τη  δημοτική αρχή, όπου απαιτηθεί», όπως είπε.

Επίσης, ήταν το τελευταίο συμβούλιο του πρώην δημάρχου Γαβριήλ Παπαναστασίου, αλλά και του γραμματέα του συμβουλίου Βασίλη Ζαρκάδα.

Το δημοτικό συμβούλιο  έλαβε ομόφωνες αποφάσεις σε όλα τα θέματα ημερήσιας διάταξης, όπως η αποδοχή νομικής γνωμοδότησης για τις ενέργειες του Δήμου στο μείζον θέμα με τις παράνομες συνδέσεις με το δίκτυο αποχέτευσης Παπίγκου, μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο και να τεθεί σε λειτουργία η μονάδα επεξεργασίας λυμάτων.  Τo έργο αναμένεται να παραδοθεί στο τέλος του έτους μετά την παράταση που δόθηκε με άλλη απόφαση στον ανάδοχο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back