ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στον αστερισμό των μετεγγραφών…

Εικόνα του άρθρου Στον αστερισμό των μετεγγραφών…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/10/2019, 12:36
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένας μεγάλος αριθμός φοιτητών και φοιτητριών που μπήκαν φέτος στο πανεπιστήμιο, επιθυμεί να πάρει μετεγγραφή από και προς το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Σχετική επιστολή έχει στείλει ήδη ο πρύτανης Τριαντάφυλλος Αλμπάνης στο Υπουργείο Παιδείας, καθώς η εκκρεμότητα δημιουργεί μια σειρά άλλες.

Ο κ. Αλμπάνης ζητάει να μάθει τη διαδικασία και το χρόνο υποβολής των αιτήσεων, για να μπορέσει το ίδρυμα να κάνει τον προγραμματισμό του σε σίτιση, στέγαση και παρακολούθηση μαθημάτων, για τους υπό μετεγγραφή.

Επί του παρόντος, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων θα χορηγήσει προσωρινούς κωδικούς για όσους-ες θέλουν να κάνουν μετεγγραφή στα Γιάννενα. Επίσης, οι φοιτητές-τριες που θέλουν να έρθουν στα Γιάννενα, μπορούν να καταθέσουν αίτηση για δωμάτιο στις εστίες, η οποία θα αξιολογηθεί όταν οριστικοποιηθεί η μετεγγραφή.

Το ερώτημα των μετεγγραφών είναι καίριο φέτος, καθώς από πέρυσι υπάρχουν συγκεκριμένες αντιστοιχίες τμημάτων. Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως κρατάει κλειστά τα χαρτιά της και το μόνο που έχει πει μέχρι στιγμής είναι ότι… θα υπάρξουν μετεγγραφές φέτος.

Πέρυσι, οι αιτήσεις έγιναν με ηλεκτρονική υποβολή μεταξύ 10 και 19 Οκτωβρίου.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το ΦΕΚ με τις αντιστοιχίες των τμημάτων



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back