Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στην Ουτρέχτη τα Βόρεια Τζουμέρκα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/01/2019, 22:45
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στην τουριστική έκθεση «Vakantiebeurs 2019» στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, από τις 9 έως και τις 13 Ιανουαρίου πήρε μέρος ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, προκείμενου να βάλει στον «τουριστικό χάρτη» τις περιοχές των Κατσανοχωρίων και των Τζουμέρκων «ως έναν ενιαίο, πολυδιάστατο προορισμό για κάθε εποχή του έτους αλλά και για κάθε βαλάντιο».

Ο Δήμος αποτιμά θετικά την παρουσία του εκεί. Παρόντες στην έκθεση ήταν ο δήμαρχος Γιάννης Σεντελές και ο υπεύθυνος Τουρισμού Βαγγέλης Γιωτόπουλος, καθώς και επαγγελματίες του τουρισμού.

Στην έκθεση έγινε ειδική παρουσίαση της περιοχής, καθώς και επαφές με επιχειρηματίες του κλάδου, tour operators και ταξιδιωτικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Δήμος θα οργανώσει προσεχώς μια επίσκεψη δημοσιογράφων από την Ολλανδία (fam trip).

«Όλες οι κινήσεις μας έχουν στόχο να προβάλουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα της περιοχής και ταυτόχρονα να ενισχύσουμε την προσπάθεια των επιχειρήσεων με όποιον τρόπο μπορούμε. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η παραγωγή του έντυπου πληροφοριακού υλικού και η διοργάνωση δημοσιογραφικών αποστολών, σε άψογη συνεργασία πάντα με τους επαγγελματίες», αναφέρει ο κ. Σεντελές.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back