Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στην Κίνα μέσω... Άρτας

Εικόνα του άρθρου Στην Κίνα μέσω... Άρτας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/06/2016, 18:39
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Επιχειρηματική συνάντηση με θέμα: «Ασφαλείς Εξαγωγές προϊόντων στην αγορά της Κίνας- Παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου World Commerce Valley Yanjiao International Trade City συνδιοργανώνουν οι εταιρείες BFG ΑΕ και TAF Consulting, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Άρτας την Παρασκευή 10 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου , 2ος όροφος).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, με έμφαση στις παραγωγικές, που θέλουν να επεκτείνουν τις πωλήσεις τους, αξιοποιώντας τις παρεχόμενες δυνατότητες εξαγωγών σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού και εν προκειμένου της Κίνας.

Τα στελέχη της BFG ΑΕ και TAF Consulting, θα ενημερώσουν για τις δυνατότητες εξαγωγής των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Κίνα, τους όρους και τα κόστη συμμετοχής στο Μόνιμο Εκθεσιακό Κέντρο της Κίνας,  τις διαδικασίες  και τις προοπτικές εισαγωγής ελληνικών επιχειρήσεων στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου WorldCommerceValleyYanjiaoInternationalTradeCity, τη σήμανση – labelling – Branding προϊόντων, καθώς και τις διαδικασίες εκτελωνισμού, τους δασμούς και τα συνοδευτικά έγγραφα που απαιτούνται.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back