Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 8-06-2016, 16:54
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η γαλακτοβιομηχανία«Δωδώνη» στηρίζει έμπρακτα για ακόμη μια φορά τον αθλητισμό, θέτοντας στο επίκεντρο το ποδόσφαιρο εντός και εκτός συνόρων.Πιο συγκεκριμένα, η γαλακτοβιομηχανία ήταν χορηγός των δύο φιλικών αγώνων της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην Αυστραλία (Caltex Soccerous), μιας και διαθέτει ενεργή παρουσία στην εν λόγω αγορά, στην οποία κατέχει το 80% της αγοράς ελληνικής φέτας. Παράλληλα, για 2η συνεχή χρονιά, η εταιρεία υποστηρίζει την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ) και το παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 5 έως 9 ετών, το οποίο θα διεξαχθεί 10,11 και 12 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στο Σταυράκι Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος «ΔΩΔΩΝΗ-pre-juniors-bambini 2016», 500 μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου από όλες τις τοπικές ακαδημίες θα αγωνιστούν με μόνο όχημα τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, την ευγενή άμιλλα και τη διάθεση για παιχνίδι.

Οι νεαροί συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μετάλλια, διπλώματα συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα, καθώς και προϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας. Τιμώμενο πρόσωπο των εκδηλώσεων θα είναι ο γιαννιώτης διεθνής ποδοσφαιριστής, Μάριος Οικονόμου, στον οποίο η «Δωδώνη» θα απονείμει τιμητική πλακέτα για τη λαμπρή πορεία και καριέρα του παλαιότερα στον ΠΑΣ Γιάννινα και σήμερα στην Μπολόνια και την εθνική Ελλάδας.

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να αποτελούμε ενεργό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας των Ιωαννίνων, αλλά και της Αυστραλίας, στην οποία διαθέτουμε σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, μέσω της στήριξης δράσεων και εκδηλώσεων πουενισχύουν το συναίσθημα όλων μας για την προάσπιση του υγιούς αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικότητας. Στόχος μας στη ΔΩΔΩΝΗ ήταν και παραμένει η υλοποίηση πρωτοβουλιών που στηρίζουν τον πολιτισμό, την παιδεία και τον αθλητισμό, προάγοντας αξίες για ένα καλύτερο μέλλον».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ, Κώστας Βρακάς από την πλευρά του είπε: «Ευχαριστούμε πολύ τη γαλακτοβιομηχανία ‘Δωδώνη’ που για ακόμη μια χρονιά είναι δίπλα μας και στηρίζει με την πολύτιμη προσφορά της το έργο μας και τον υγιή αθλητισμό. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, ως πρεσβευτές του αθλητισμού της τοπικής κοινωνίας της Ηπείρου, να έχουμε τη στήριξη εταιρειών όπως η ‘Δωδώνη’, η οποία μοιράζεται τις ίδιες αξίες με εμάς και συμμετέχει ενεργά στις δράσεις μας».

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα