Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στη… μέση οι πολίτες

Εικόνα του άρθρου Στη… μέση οι πολίτες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/09/2019, 18:36
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το «σήριαλ ΔΕΥΑΙ» συνεχίζεται με νέα επεισόδια στον Δήμο Ιωαννιτών. Με σημερινή της ανακοίνωση η δημοτική αρχή «βάζει στο παιχνίδι» και τους πολίτες, καθώς επικαλείται «πλήθος διαμαρτυριών συμπολιτών για τα τεκταινόμενα στη ΔΕΥΑΙ», των οποίων, όπως αναφέρει, γίνεται αποδέκτης.

Οι αναμενόμενες από την περασμένη εβδομάδα εγκύκλιοι του υπουργείου Εσωτερικών δεν έχουν έρθει ακόμα, οπότε δεν έχει αλλάξει το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης.

Η δημοτική αρχή αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι «το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης, όπως πράττει από την επομένη των εκλογών, εξακολουθεί να λαμβάνει αποφάσεις για μείζονα ζητήματα που βλάπτουν οικονομικά την επιχείρηση» και επικαλείται την απόφαση για εθελούσια έξοδο εργαζόμενων της επιχείρησης.

Επίσης, στην ανακοίνωση που χρησιμοποιεί μόνο… πλάγιο λόγο, δηλαδή «απαντάει στις διαμαρτυρίες» με αναφορές σε ανακοινώσεις της απερχόμενης διοίκησης, αναφέρει: «Το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο, μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια έρχεται να καυχηθεί για την λύση στο πρόβλημα διαχείρισης της λυματολάσπης καθώς στη συνεδρίαση της Παρασκευής αποφασίζει την ανάθεση σε ανάδοχο, παρά την δημόσια διαφωνία για τους όρους του διαγωνισμού, της σημερινής δημοτικής αρχής».

Η δημοτική αρχή παραπέμπει για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο και ξεκαθαρίζει ότι «θα ελεγχθούν όλες οι αποφάσεις που ελήφθησαν στη ΔΕΥΑΙ μετά τις εκλογές και θα προβεί σε κάθε ενέργεια ώστε να διαφυλάξει τα συμφέροντα της επιχείρησης».

ΣΧΟΛΙΑ
Nikos D.
Ο Αρλέτος να βγάζει λεφτά και όλα καλά
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back