Oikonomou pisoi

Στη ΔΕΘ η Terracom

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/09/2021, 22:52

Στην 85η ΔΕΘ που θα γίνει από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου, θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo η γιαννιώτικη εταιρία τεχνολογίας Terracom (Περίπτερο 03-Stand: A1).

Στο περίπτερό της, η εταιρία θα παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα από προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν καινοτόμες λύσεις και βρίσκουν εφαρμογή τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ένα μεγάλο εύρος της παγκόσμιας αγοράς.

Plantron.gr: Εξοπλισμός και προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα ασφάλειας όπως κάμερες, συναγερμούς, καταγραφικά συστήματα αλλά και εξελιγμένα προϊόντα όπως ενισχυτές σημάτων, gps συστήματα εντοπισμού, εξοπλισμό για αιολικά και φωτοβολταϊκά συστήματα, αναμεταδότες και routers.

LiveAll.eu: H κορυφαία πλατφόρμα αποστολής μαζικών SMS/Viber μηνυμάτων.

SpotyPal: Σύστημα εντοπισμού αντικειμένων το οποίο διαθέτει το πληρέστερο πακέτο χαρακτηριστικών σε σχέση με τον ανταγωνισμό καθώς λειτουργεί παράλληλα και ως σύστημα άμεσων ειδοποιήσεων πανικού, προστατεύοντας ηλικιωμένους ή ανθρώπους που βρίσκονται σε καταστάσεις κινδύνου.

QR-Patrol: Ένα από τα πλέον κορυφαία παγκοσμίως συστήματα παρακολούθησης περιπολιών και διαχείρισης φυλάξεων με μεγάλο μερίδιο πωλήσεων στην αγορά συστημάτων ασφαλείας στην Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back