Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στάση εργασίας στους ΟΤΑ

Εικόνα του άρθρου Στάση εργασίας στους ΟΤΑ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/06/2019, 16:06
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου από τι; 8 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ κάνουν στάση εργασίας, καθώς ακόμα, το ΑΣΕΠ δεν έχει βγάλει ανακοινώσεις για τους εργαζόμενους της προκήρυξης 3Κ.

Η ΔΑΣ ΟΤΑ Ιωαννίνων αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την κοροϊδία απέναντι στους χιλιάδες εργαζομένους που περιμένουν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της 3Κ. Σκόπιμα ρίχνει την ευθύνη στον ΑΣΕΠ προκειμένου να βγει λάδι η ίδια με την αντεργατική πολιτική που ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια».

Η καθυστέρηση έχει πλήξει σημαντικά τεχνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες καθαριότητας κ.λπ. που έχουν «απογυμνωθεί» τα τελευταία, μνημονιακά χρόνια, από προσωπικό. «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ όσο και να προσπαθούν να διαφοροποιηθούν, έχουν την ίδια στρατηγική πολιτική. Υλοποίησαν μέχρι κεραίας την πολιτική της ΕΕ. Παρέα χτύπησαν τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων, όπως το δικαίωμα στη Μόνιμη και Σταθερή δουλειά. Σήμερα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στρώνει ξανά το έδαφος και με την πολιτική της νεκρανασταίνει τη ΝΔ» τονίζει η ΔΑΣ.




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back