Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 27-03-2018, 12:42
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στη Βρυσούλα βρέθηκαν χτες Δευτέρα ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και στελέχη της δημοτικής αρχής. Συναντήθηκαν και συζήτησαν διάφορα θέματα της περιοχής, με τον πολιτιστικό σύλλογο, εκπροσώπους συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και άλλους πολίτες. Οι κάτοικοι της γειτονιάς, σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για τη συνάντηση, αναγνώρισαν ότι η δημοτική αρχή επιζητά την επαφή με τους δημότες και «δεν τους θυμάται μόνο προεκλογικά, αλλά είναι προσηλωμένη στη φιλοσοφία της για ενεργή συμμετοχή των πολιτών».

Ο κ. Μπέγκας από την πλευρά του ανακοίνωσε μια σειρά παρεμβάσεων που έχουν γίνει ή προγραμματίζονται στην περιοχή: ολοκλήρωση της κατασκευής της οδού Αριστοτέλους και καθέτων σε αυτή (Ψαρών, Αγίας Παρασκευής κ.α.),   διάνοιξη της οδού Ρόζας Ιμβριώτη, ανακατασκευή της οδού Παπαναστασίου. Επίσης, ανέφερε τη δημοπράτηση της αναβάθμισης της πλατείας, την ολοκλήρωση της παιδικής χαράς, καθώς και παρεμβάσεις σε πεζοδρόμια και ηλεκτροφωτισμό οδών της περιοχής.

Υπογράμμισε ότι «η επίσκεψη στη Βρυσούλα εντάσσεται στο πλαίσιο μιας συνολικής προσπάθειας που κάνει η δημοτική αρχή σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο, προκείμενου να δώσει λύση στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών και γι' αυτό το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις σε κάθε γωνιά του Δήμου». Πρόσθεσε ότι «για εμάς αυτή η σχέση που έχουμε δημιουργήσει μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε» και ζήτησε από τους πολίτες «ενεργή συμμετοχή στα κοινά για να εργαστούμε για το καλό του Δήμου μας».

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2