Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 18-11-2021, 19:25
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα Ιωάννινα πρόκειται να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 27 Νοεμβρίου. Η επίσκεψη αυτή γίνεται λόγω διαδικασιών του κόμματος της ΝΔ.

Η πόλη των Ιωαννίνων επιλέχθηκε για να γίνει το προσυνέδριο της ΝΔ, ενόψει του 14ου Εθνικού Συνεδρίου του κόμματος από 3 έως 5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, με θέμα «Για τις επόμενες γενιές-Το βλέμμα στο μέλλον». Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής.

Οι εργασίες του προσυνεδρίου θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Du Lac μεταξύ 10:00 και 13:00, με τη συμμετοχή βουλευτών της Περιφέρειας Ηπείρου, στελεχών των τοπικών οργανώσεων και εκπροσώπων της κεντρικής διοίκησης του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ. Επίσης, θα διεξαχθεί συζήτηση του πρωθυπουργού με νέους από όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, η προσέλευση θα λάβει χώρα μεταξύ 09:00 και 09:30. Η είσοδος στους χώρους του προσυνεδρίου θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο, κατόπιν επίδειξης και ελέγχου του αντίστοιχου πιστοποιητικού και ταυτοπροσωπίας. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προσυνεδρίου θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».

 

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα