Στις 23 Φεβρουαρίου θα μιλήσει για πρώτη φορά ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σωκράτης Φάμελλος. Αυτή είναι μια από τις ανακοινώσεις της νομαρχιακής Ιωαννίνων του κόμματος, μετά τη συνεδρίασή της.
Επίσης, η ΝΕ όρισε υπεύθυνους-ες για τους τομείς δράσης του κόμματος και τις ΟΜ.
«Η ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ έφτιαξε τη χώρα της κρατικοδίαιτης ελίτ που πλουτίζει συνεχώς με υπερτιμημένες και πανάκριβες υπηρεσίες και προϊόντα, ροκανίζοντας τα εισοδήματα των πολιτών. Οι μισθοί δεν φτάνουν για να καλύψουν βασικές ανάγκες. Η δημόσια υγεία και παιδεία υποβαθμίζονται διαρκώς προς όφελος των ιδιωτικών συμφερόντων» σημειώνει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.
Τέλος, τονίζει ότι το κόμμα, με την εκλογή του κ. Φάμελλου «άλλαξε σελίδα, προχωρά συγκροτημένα και υπεύθυνα. Πλέον ως η πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση στις συνειδήσεις των πολιτών, οφείλει να υπερασπιστεί πρώτα και κύρια αυτούς που βρίσκονται στο περιθώριο και με πράξεις να πείσει την κοινωνία ότι ένας άλλος κόσμος, αυτός της κοινωνικής δικαιοσύνης, είναι εφικτός».