Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στα Γιάννενα το 12ο συνέδριο Πολυμερών

Εικόνα του άρθρου Στα Γιάννενα το 12ο συνέδριο Πολυμερών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/08/2018, 11:56
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολυμερών θα διοργανωθεί στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στην αίθουσα τελετών «Γ. Μυλωνάς» από 30 Σεπτέμβριου έως και 3 Οκτωβρίου. Το συγκεκριμένο Συνέδριο διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρίας Πολυμερών (ΕΛΕΠ), και περίπου 200 με 250 συνέδρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  Το συνέδριο είναι υπό την αιγίδα της European Polymer Federation (EPF).

Στην οργανωτική επιτροπή συμμετέχουν καθηγητές από τα τμήματα Χημείας, Φυσικής, Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. «Η Επιστήμη και Τεχνολογία Πολυμερών στην Ελλάδα αποτελεί μία συνεχώς αναπτυσσόμενη ερευνητική περιοχή και αναμένεται η συμμετοχή σημαντικού αριθμού ερευνητών και επιστημόνων από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Ερευνητικούς Φορείς και την Βιομηχανία στο επερχόμενο 12ο Συνέδριο Πολυμερών» αναφέρει η οργανωτική επιτροπή.

Στο συνέδριο περιλαμβάνεται μία συνεδρία με ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων στη μνήμη του καθηγητή του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Μάριου Κοσμά. Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι τα αγγλικά. Περισσότερες πληροφορίες, στο www.polyconf12.gr

 




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back