Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σινεμά: «Ο φανφαρόνος» στο αρχοντικό Πυρσινέλλα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/08/2022, 14:38
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια ακόμη ταινία θα προβάλλει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΙ στην αυλή του αρχοντικού Πυρσινέλλα.

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου, στις 21:00, θα προβληθεί η ιταλική ταινία «Ο Φανφαρόνος» (1962) του Ντίνο Ρίζι, με ελεύθερη είσοδο.

Πρωταγωνιστούν: Βιττόριο Γκάσμαν, Ζαν-Λουί Τριντινιάν, Κλαούντιο Γκόρα, Κάθριν Σπάακ, Λουσιάνα Ανγκιολίλο, Λίντα Σίνι, Μπάρμπαρα Σάιμον, Λίλι Νταρέλι, Μίλα Στάνικ, Νάντο Αντζελίνι.

Η υπόθεση: Βιτόριο Γκάσμαν και ο Ζαν-Λουί Τρεντινιάν είναι το αταίριαστο ζευγάρι που ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο γνωρίζονται στο κέντρο της Ρώμης και ξεκινούν ένα διήμερο οδικό ταξίδι στο Λάτιο και την ακτογραμμή της Τοσκάνης: Στην έρημη Pώμη, ο 40χρονος Mπρούνο συναντά τον νεαρό και ντροπαλό Pομπέρτο και τον παρασύρει σε μια απρόσμενη περιπλάνηση. Tο βράδυ κοιμούνται στο παραθαλάσσιο σπίτι, όπου παραθερίζουν η πρώην σύζυγος του Mπρούνο και η κόρη τους.

Tην άλλη μέρα, ο Mπρούνο συνοδεύει τον Pομπέρτο στο πατρικό του σπίτι στην εξοχή, όπου σαγηνεύει τη θεία του. Mετά απ’ αυτό, ξεκινούν για να βρουν την κοπέλα με την οποία ο Pομπέρτο είναι κρυφά ερωτευμένος, όταν ξαφνικά σε μια προσπέραση η Lancia Aurelia φεύγει από το δρόμο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back