Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σειρά είχε το Νεοχωρόπουλο

Εικόνα του άρθρου Σειρά είχε το Νεοχωρόπουλο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/04/2018, 19:45
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η δημοτική αρχή συνεχίζει την περιοδεία της σε περιοχές του Δήμου Ιωαννιτών. Τη Μεγάλη Δευτέρα, στελέχη της με επικεφαλής τον δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα συζήτησαν με πολίτες στο Νεοχωρόπουλο. Οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να καταγράφουν τα προβλήματα της περιοχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ο κ. Μπέγκας μίλησε για την ένταξη του δικτύου αποχέτευσης Νεοχωρόπουλου στο μεγάλο έργο της ΔΕΥΑΙ αλλά και για τη δημοπράτηση της αναβάθμισης της οδού Πανεπιστημίου (περνάει μέσα από τον οικισμό και καταλήγει στο Πανεπιστήμιο) με προϋπολογισμό 1 εκατ. ευρώ. Επίσης, ανακοίνωσε μια σειρά παρεμβάσεων που έχουν δημοπρατηθεί ή βρίσκονται στο στάδιο της δημοπράτησης όπως η αναβάθμιση της παιδικής χαράς και των οδών Μπέγκα, Κλειτών και Φανερωμένης όπως και μιας «ομάδας» οδών στο Κάτω Νεοχωρόπουλο (Βαμβακάρη, Αλκμήνης, Νικολαΐδη, Καραγιάννη, Κατράκη, Μαυρογέννους, Αδραστείας, Αδ. Κασιούμη, Θ. Δεληγιάννη, Ειρήνης, Ισoκράτους, Ρηζικώστα, Βοσπόρου).

«Στόχος μας είναι να βρεθούμε σε κάθε γωνιά του Δήμου, να συζητήσουμε και να διαμορφώσουμε μαζί με τους κατοίκους τις παρεμβάσεις εκείνες που έχουν ανάγκη. Θεωρώ πως μέχρι σήμερα έχουμε φανεί αποτελεσματικοί κι έχουμε αποδείξει με έργα πως ενδιαφερόμαστε για κάθε γειτονιά, για κάθε δημοτικό και τοπικό διαμέρισμα των Ιωαννίνων. Σίγουρα υπάρχουν ακόμα να γίνουν πολλά και γι' αυτό θέλουμε τους πολίτες κοντά μας…» δήλωσε ο κ. Μπέγκας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back