Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε μια καινοτόμα εταιρία ο Γιάννης Στέφος

Εικόνα του άρθρου Σε μια καινοτόμα εταιρία ο Γιάννης Στέφος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/09/2017, 00:05
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνεχίζει την «εκστρατεία» επισκέψεών του σε διάφορους φορείς ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος. Αυτή τη φορά επέλεξε μια επιχείρηση, την Terracom, έργο της οποίας χρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Horizon 2020. Σημειωτέον ότι μέχρι στιγμής μόνο πέντε ελληνικά έργα έχουν πάρει το πράσινο φως στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, που «κινείται» σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο κ. Στέφος συνάντησε τους ιδρυτές και ιδιοκτήτες Δημήτρη Ζαχαράκη και Στέλιο Γκούσκο στα γραφεία της εταιρίας, στον Κατσικά. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε διάφορες εφαρμογές, με ιδιαίτερα αναφορά να γίνεται στο QR-Patrol, το οποίο είναι ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης περιπολιών και φυλάξεων και μέχρι σήμερα έχει περισσότερους από 750 πελάτες σε 61 χώρες.

«Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο και αξιοθαύμαστο να υπάρχουν τέτοιες εταιρείες σε μια μικρή πόλη σαν τα Γιάννενα, που δίνουν στον καιρό της κρίσης ευκαιρίες σε νέους επιστήμονες να εργαστούν σε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον και να προσφέρουν στον τόπο τους, παράγοντας μάλιστα καινοτόμα προϊόντα» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Στέφος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back