ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε Δήμο και ΟΑΕΔ οι σχολικές καθαρίστριες

Εικόνα του άρθρου Σε Δήμο και ΟΑΕΔ οι σχολικές καθαρίστριες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/06/2017, 16:36
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η επιτροπή σχολικών καθαριστριών, ενόψει της λήξης συμβάσεων, θα έχει συνάντηση αύριο Τρίτη στο δημαρχείο με τον αντιδήμαρχο Ιωαννίνων Παντελή Κολόκα, κατόπιν, θα έχει συνάντηση με την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, με τη διεύθυνση του ΟΑΕΔ για το ταμείο ανεργίας από 01-07-17. Επίσης, η επιτροπή διοργανώνει προβολή ταινίας την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και συμμετέχει στην αντιπολεμική κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 24 Ιουνίου, στην πλατεία Αριστοτέλους.

« Άλλη μια σχολική χρονιά ολοκληρώνεται. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παραμένουμε σε ένα καθεστώς μόνιμης εργασιακής ομηρίας, εκβιασμών, ψεύτικων υποσχέσεων τόσο με την σημερινή Κυβέρνηση όσο και με τις προηγούμενες.

Χαρακτηριστική είναι η απάντηση του υπουργού κ. Σκουρλέτη στην πανελλαδική απεργία των σχολικών καθαριστριών στης 31 Μάρτη του:  ‘Θα κάνετε λίγη υπομονή να κλείσει η αξιολόγηση (Μέτρα 4ου Μνημονίου) και μετά θα ασχοληθούμε με το δικό σας θέμα’. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο καλλιεργώντας ελπίδες και προσδοκίες, μοιράζοντας κάλπικες υποσχέσεις» σημειώνει η επιτροπή στην ανακοίνωσή της.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back