ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε αλσύλλιο των Ιωαννίνων έκρυβε την ηρωίνη

Εικόνα του άρθρου Σε αλσύλλιο των Ιωαννίνων έκρυβε την ηρωίνη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/10/2018, 16:33
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε αλσύλλιο των Ιωαννίνων έκρυβε την ηρωίνη, αλλά και τη ζυγαριά ακριβείας ένας 30χρονος αλλοδαπός, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 57χρονος ημεδαπός.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων μετά από πληροφορίες για διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης στην πόλη των Ιωαννίνων από τον 30χρονο, χρησιμοποιώντας ως χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών υπαίθρια «καβάντζα», σχεδιάστηκε στοχευμένη αστυνομική δράση, κατά την εξέλιξη της οποίας συνελήφθησαν οι δύο κατηγορούμενοι.

Όπως εξακριβώθηκε ο 30χρονος είχε προμηθεύσει τον 57χρονο με μία συσκευασία με  κοκαΐνη, βάρους 0,4 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Ακολούθησε έρευνα σε αλσύλλιο στα Ιωάννινα, όπου εντοπίστηκε, υπαίθρια καβάντζα, όπου ο 30χρονος απέκρυπτε ποσότητα ηρωίνης, βάρους 94,4 γραμμαρίων καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης, στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους, βρέθηκαν στο σπίτι του 57χρονου, τα παρακάτω:

  • 27 ναρκωτικά δισκία και 44 αποσπάσματα ναρκωτικών δισκίων,
  • μία βαλλίστρα – πιστόλι εκτόξευσης βελών
  • το χρηματικό ποσό των 730 ευρώ.
  • Επιπρόσθετα στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back