Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πώς να κόψετε το κάπνισμα

Εικόνα του άρθρου Πώς να κόψετε το κάπνισμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/05/2019, 02:03
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Aνοιχτή εκδήλωση με θέμα «Μέθοδοι και πρακτικές διακοπής καπνίσματος» διοργανώνει η γιαννιώτικη Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚοινΣΕπ) «Ζωή Χωρίς Καπνό» το Σάββατο 11 Μαΐου, στις 18:00, στον χώρο της (στον πεζόδρομο Καπλάνη 4).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν ενδεδειγμένες μέθοδοι και πρακτικές διακοπής καπνίσματος από επαγγελματίες υγείας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η επικοινωνία των επιλογών και η ενίσχυση του κινήτρου διακοπής καπνίσματος από τους ενδιαφερόμενους, όπως και η προώθηση της ενασχόλησης των επαγγελματιών υγείας με την υποστήριξη διακοπής καπνίσματος.

Ομιλητές στην ανοιχτή εκδήλωση θα είναι η Αγγελική Χαρίτου. Πνευμονολόγος-διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η Κωνσταντίνα Πάντου, παιδίατρος-ιατρός βελονισμού, και ο Ναπολέων Παπαγεωργίου, κοινωνιολόγος-υποψήφιος διδάκτορας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο σχετικά με το κάπνισμα και την αντιμετώπισή του (καπνιστές, φοιτητές ιατρικής-Φ.Π.Ψ.-Παιδαγωγικό-κ.α., επαγγελματίες υγείας-ιατροί-ψυχολόγοι-ψυχίατροι-κοινωνιολόγοι-κοινωνικοί λειτουργοί-διατροφολόγοι-κ.α., μέλη οικογενειών καπνιστών, άτομα σε θέσεις ευθύνης-πολιτικοί-δημόσιοι λειτουργοί).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back