ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Ψυχραιμία» για τα κρούσματα στην Παραμυθιά

Εικόνα του άρθρου «Ψυχραιμία» για τα κρούσματα στην Παραμυθιά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/06/2020, 17:24
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με τον αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ Γιώργο Παναγιωτακόπουλο συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Αλέκο Καχριμάνη, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Αγνής Νάκου-Δασούλα. Θέμα της συνάντησης ήταν η «εστία της Παραμυθιάς» και τα κρούσματα του κοροναϊού.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος είπε ότι οι ιχνηλατήσεις συνεχίζονται και συνέστησε ψυχραιμία. Ο κ. Καχριμάνης από την πλευρά του, τον ενημέρωσε για τις ιχνηλατήσεις παλιότερων κρουσμάτων και άλλες δράσεις της Περιφέρειας και ζήτησε « καλύτερη ενεργοποίηση και διασύνδεση των Διευθύνσεων Υγείας των Περιφερειών της χώρας σε ζητήματα που αφορούν τη μετάδοση του κοροναϊού».

Επίσης, συζήτησαν για τα τελωνεία σε Κακαβιά, Μαυρομάτι και Μέρτζανη, για τα οποία η ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρει ότι «εκφράστηκε έντονος προβληματισμός» και ότι εκεί «εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα με το πλήρες άνοιγμα των συνόρων από την 1η Ιουνίου».

Επίσης, έγινε συζήτηση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, αλλά και το αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Διαβάστε επίσης:
Στα Γιάννενα ο Ν. Χαρδαλιάς
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο τελωνείο Κακαβιάς


Ο κ. Καχριμάνης ενημέρωσε τον κ. Παναγιωτακόπουλο ότι η Περιφέρεια προμηθεύτηκε καμπίνες θερμομέτρησης και απολύμανσης και ζήτησε να πλαισιωθούν αυτές με κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Ο κ. Πανναγιωτακόπουλος απάντησε ότι «αρχικά δόθηκε βαρύτητα στους ελέγχους στα αεροδρόμια» και πρόσθεσε ότι «έγινε πλέον κοινωνός για τα ζητήματα που υπάρχουν με τις χερσαίες διαβάσεις, για τα οποία πρέπει να υπάρξει συνεργασία Υπουργείων, Περιφέρειας και ΕΟΔΥ».

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back