Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ψυχιατρική Κλινική: Δύο πρωτοβουλίες για την πανδημία

Εικόνα του άρθρου Ψυχιατρική Κλινική:  Δύο πρωτοβουλίες για την πανδημία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/03/2020, 21:21
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ομάδα υποστήριξης του προσωπικού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων έχει οργανώσει η Ψυχιατρική Κλινική, με προτεραιότητα σε εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ειδικότερα προτεραιότητα δίνεται στους εργαζόμενους στο ΤΕΠ, τη ΜΕΘ, την Παθολογική Κλινική/Λοιμοδών, την Πνευμονολογική Κλινική και τις άλλες παθολογικές κλινικές. Ακολουθούν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και στη συνέχεια εργαζόμενοι του Νοσοκομείου που νιώθουν την ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης για την κρίση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για ραντεβού στο τηλέφωνο: 6945521344 και ώρες 09:00-14:00 και 18:00-20:00 καθημερινά ή στέλνοντας email: psychiatry.pgni@gmail.com.

Οι συνεντεύξεις μπορούν να γίνονται και τηλεφωνικά ή μέσω τηλεδιάσκεψης.


Έρευνα

Επίσης η Ψυχιατρική Κλινική ξεκινά έρευνα για τις επιπτώσεις της πανδημίας στον ψυχισμό των εργαζομένων του Νοσοκομείου και των παραμέτρων που σχετίζονται με την εξουθένωση και την ψυχική καταπόνηση του προσωπικού.

Η έρευνα, στην καλούνται να συμμετάσχει όλο το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, είναι εθελοντική και θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω αυτοσυμπληρούμενων ερωτηματολογίων. 

Δηλώσεις συμμετοχής στην έρευνα μπορούν να γίνονται στo email: psychiatry.pgni@gmail.com.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back