Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πρώτος Καχριμάνης, δεύτεροι αναποφάσιστοι, αλλά στο… facebook

Εικόνα του άρθρου Πρώτος Καχριμάνης, δεύτεροι αναποφάσιστοι, αλλά στο… facebook
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/12/2018, 18:07
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η πρώτη δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Ηπείρου έρχεται από μια εταιρία που έχει αμφισβητηθεί πρόσφατα, κυρίως από το χώρο της ΝΔ, την Voxpop analysis. Στη δημοσκόπηση που έγινε μεταξύ 12 και 15 Δεκεμβρίου, σε δείγμα 1.251 ατόμων που κατόπιν, μειώθηκε στα 620 άτομα με εξαγωγή ανά νομό. Η έρευνα έγινε μέσω facebook…

Στη δημοσκόπηση λοιπόν, πρώτος είναι ο Αλέκος Καχριμάνης με σημαντικά μικρότερο ποσοστό από το 50% και λίγο, που του έδωσε τη νίκη από την πρώτη Κυριακή στις προηγούμενες εκλογές και δεύτεροι εμφανίζονται οι αναποφάσιστοι. Έπειτα, εμφανίζεται ο Σπύρος Ριζόπουλος, υποψήφιος από το χώρο της ΝΔ, χωρίς όμως χρίσμα. τέταρτος είναι ο Γιώργος Ζάψας, πέμπτος είναι ο «άλλος υποψήφιος», έκτος ο Δημήτρης Δημητρίου, έβδομη η ακροδεξιά ΧΑ, ενώ επόμενος είναι ο… Κώστας Κωτσαντής. 

Ο κ. Κωτσαντής ήταν επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στις προ-προηγούμενες περιφερειακές εκλογές και παρότι η έρευνα αναφέρει ότι η επιλογή του «βασίζεται σε εικασία», είναι παράξενο ότι η… εικασία δεν περιλαμβάνει τη σημερινή επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Όλυ Τσουμάνη. Τελευταίος στην επιλογή, είναι ο Νίκος Ζήκος.


ΣΧΟΛΙΑ
Πέτρος Ζωγράφος
Τι λόγο έχετε να μη δημοσιεύετε τη δημοσκόπηση και να μας εκθέτετε μόνο τις κρίσεις σας σε κάτι... αόρατο σε εμάς?
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back