Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πρωτιά για την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνα του άρθρου Πρωτιά για την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/12/2017, 00:39
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Για πρώτη φορά, η Ενωτική Παρέμβαση Εργαζομένων (ΣΥΡΙΖΑ) κατάφερε να πάρει την πρωτιά στις εκλογές για το κοινό υπηρεσιακό συμβούλιο της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», Νοσοκομείο Φιλιατών).

Στις εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου ψήφισαν συνολικά 1226 εργαζόμενοι. Από τις 1226 ψήφους, οι 24 ήταν άκυρες και οι 34 λευκές. Η Ενωτική Παρέμβαση Εργαζομένων έλαβε 318 ψήφους, η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων 289, η ΔΑΚΕ 272, το ΠΑΜΕ 145, η Ανεξάρτητη Κίνηση Φιλιατών 135 και ένας μεμονωμένος υποψήφιος 9 ψήφους.

«Οι κύριοι εκφραστές ξεπερασμένων συνδικαλιστικών πρακτικών και πολιτικών, αλλά και οι αυτόκλητοι ‘μοναδικοί’ δήθεν υπερασπιστές των εργαζομένων που ευθύνονται για χρονίζοντα προβλήματα στον κλάδο μας, αλλά και για την πλήρη απαξίωση και ευτελισμό των συνδικαλιστικών μας οργάνων έλαβαν το δικό τους σαφές μήνυμα. Είναι αυτοί στην τελική που αποτελούσαν το κατεστημένο επί χρόνια στη διαχείριση της εξουσίας, στην δημόσια διοίκηση και στους συνδικαλιστικούς φορείς» αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο της υγείας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back