Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Προσωπικές επιθέσεις στο σύλλογο εργαζόμενων στον Δήμο

Εικόνα του άρθρου Προσωπικές επιθέσεις στο σύλλογο εργαζόμενων στον Δήμο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/03/2019, 08:55
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με προσωπική επίθεση κατά στελέχους της ΔΑΣ, η Ενότητα ανοίγει ένα κύκλο ανακοινώσεων που μάλλον θα έχει και απάντηση.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλει τη ΔΑΣ ότι η εκπρόσωπός της «έχει ανάγκη να κάνει αισθητή την ύπαρξή της ανάμεσα στους εργαζόμενους αφού η ίδια, εδώ και εννέα χρόνια δεν εργάζεται στη θέση της γιατί είναι ‘αποσπασμένη’ δίπλα στον μοναδικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης (μοναδική περίπτωση απόσπασης εργαζόμενου σε δημοτική η περιφερειακή παράταξη της περιοχής μας-τουλάχιστον) και δεν ασχολείται με τίποτα άλλο παρά με καταγγελίες και άλλες ιδιωτικές επιδιώξεις, περιμένοντας να γυρίσει στη δουλειά όταν συνταξιοδοτηθεί!».

Συμπληρώνει δε ότι «κατά τα άλλα η ΔΑΣ καταγγέλλει (και καλά κάνει) τον εκφυλισμό της ΓΣΕΕ και του συνδικαλιστικού κινήματος» και αρνείται ότι «τάχα υποστηρίξαμε εμείς ότι φταίνε οι εργαζόμενοι για τα εργατικά ατυχήματα». Αυτή η καταγγελία στη γενική συνέλευση του συλλόγου ήταν και η αφορμή για την ανακοίνωση.

Προσθέτει ακόμα η Ενότητα ότι «ποιος δεν θυμάται τη κλοπή σταυρών στις εκλογές του συλλόγου σε βάρος συναδέλφων» και «αυτοί που την καθοδηγούν και όσοι την υποστηρίζουν και την ακολουθούν δεν νομίζουν ότι πρέπει να τη συμμαζέψουν καμιά φορά;».

Σημειωτέον ότι στελέχη της Ενότητας είναι διαγραμμένοι από το ΚΚΕ, του οποίου παράταξη είναι η ΔΑΣ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back