Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Προσπάθησε να κλέψει την εκκλησία στο Γηροκομείο

Εικόνα του άρθρου Προσπάθησε να κλέψει την εκκλησία στο Γηροκομείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/04/2017, 20:26
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση απόπειρας κλοπής από Ιερό Ναό στα Ιωάννινα και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός 31χρονου. Ο 31χρονος κατηγορείται ότι διέρρηξε την εκκλησία  των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Γηροκομείο και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από το παγκάρι, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

 Διάρρηξη στην Ελεούσα

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στην Ελεούσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας, ένας 21χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, ο δράστης διέρρηξε κατάστημα στην Ελεούσα Ιωαννίνων, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς.

Στην κατοχή του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back