Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Προς εκλογική κάθοδο οι «Ενεργοί πολίτες»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/03/2019, 16:10
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Προς εκλογική κάθοδο βαδίζουν στην Περιφέρεια Ηπείρου οι «Ενεργοί Πολίτες Ηπείρου», καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, έχουν ήδη «κατατεθεί οι πρώτες διαθεσιμότητες» για ψηφοδέλτιο, αλλά και επεξεργάζονται την προγραμματική διακήρυξη.

«Η απόφαση στηρίζεται στα πολλά μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνουν οι πολίτες της Ηπείρου για να αλλάξει πορεία η όλο και φτωχότερη περιφέρειά μας».

Με αφορμή τα στοιχεία της Eurostat, αναφέρουν ότι «σαφής είναι και η έλλειψη ικανότητας των κομμάτων και κυβερνήσεων να κωδικοποιήσουν τα πλεονεκτήματα, ενώ το ίδιο ισχύει για την Περιφέρεια Ηπείρου και τη συντριπτική πλειονότητα των δήμων, που έχουν αποδεχθεί και στηρίζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές» και ότι κάποιες από αυτές τις πολιτικές, όπως οι εξορύξεις, είναι «απόλυτα καταστροφικές».

Σημειώνουν ότι το προγραμματικό πλαίσιο της Κίνησης «αφορά στο σύνολο των δραστηριοτήτων στην Ήπειρο, έχοντας στραμμένο το βλέμμα στην κοινωνία και στο επίκεντρο θα βρίσκεται πάντα ο άνθρωπος».

Στην τελευταία συνάντηση συμμετείχαν «εκπρόσωποι από την Αθήνα και νέα πρόσωπα, στοιχείο που δείχνει πως η παράταξη οφείλει να αναλάβει ακόμη πιο ενεργό ρόλο».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back