Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

Προληπτικά μέτρα στα Βόρεια Τζουμέρκα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/03/2020, 20:13

Μια σειρά προληπτικών μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωναϊού αποφάσισε να πάρει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων μετά από συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Αποφασίστηκε να αναρτηθούν σε όλες τις κοινότητες ενημερωτικές οδηγίες, η συνεχής συνεργασία και αλληλοβοήθεια με το Κέντρο Υγείας Πραμάντων, η εγρήγορση των δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» για την ενημέρωση των ευπαθών ομάδων και τον εντοπισμό ενδεχόμενων κρουσμάτων, η καθημερινή συνεργασία με τους ξενοδόχους, τους συλλόγους και τις Εκκλησιαστικές Επιτροπές, καθώς και να τοποθετηθούν σε όλους τους δημοτικούς χώρους αντισηπτικά και απολυμαντικά.

Επίσης, ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων ενημερώνει τους δημότες και όλους του συνεργαζόμενους με τον Δήμο (προμηθευτές, αναδόχους έργων και υπηρεσιών κ.λπ.) ότι για το επόμενο χρονικό διάστημα οι υπηρεσίες του δήμου μπαίνουν σε κατάσταση υπολειτουργίας, λόγω απουσίας, βάσει των μέτρων, μεγάλου αριθμού υπαλλήλων, αλλά και ως μέτρο πρόληψης για τον κοροοναϊό, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται να επικοινωνούν τηλεφωνικά, καθώς πολλές από τις υποθέσεις θα μπορούν να επιλύονται με αυτόν τον τρόπο, χωρίς άμεση προσωπική επαφή.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι το 2659360200 για το κεντρικό δημαρχείο (Πράμαντα) και τα 2659360000 και 2659360019 για τις υπηρεσίες Καλεντζίου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back