Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

«Προκλητική τακτική» με τα δρομολόγια

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/11/2020, 10:55

Η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο και η Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα με ανακοίνωσή τους, καταγγέλλουν την τακτική του υπεραστικού, σε πρώτη φάση, αλλά και του αστικού ΚΤΕΛ των Ιωαννίνων, να μειώνουν τα δρομολόγιά τους ελέω πανδημίας.

Καταγγέλλουν ότι επί της ουσίας το υπεραστικό έχει σταματήσει τα δρομολόγια και το αστικό ότι τα έχει περιορίσει στο ελάχιστο, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι χωριών και άλλων κωμοπόλεων, να μην μπορούν να μετακινηθούν.

«Αυτό βέβαια είναι το πρόσωπο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που μπροστά στο κέρδος, οι ανάγκες των ανθρώπων πάνε περίπατο» τονίζουν και συμπληρώνουν ότι «προκαλεί αλγεινή εντύπωση η εικόνα από μεριάς των κατά τα άλλα λαλίστατων δημάρχων και περιφερειάρχη. Πού είναι ο δήμαρχος της πόλης που πριν λίγο καιρό επιδότησε με χιλιάδες ευρώ το αστικό ΚΤΕΛ για τις λεγόμενες τάχα άγονες γραμμές;

Που είναι ο Περιφερειάρχης όταν περικόπτονται δρομολόγια με το έτσι θέλω χωρίς άδεια από την Περιφέρεια όπως ορίζει ο νόμος; Ή μήπως έχει ήδη χορηγήσει τέτοια άδεια;».

Οι παρατάξεις ζητούν να συζητηθεί το θέμα σε περιφερειακό και δημοτικό συμβούλιο.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back