Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προεκλογική εκστρατεία και… «κοτόσουπες»

Εικόνα του άρθρου Προεκλογική εκστρατεία και… «κοτόσουπες»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/05/2019, 16:15
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην Άρτα μίλησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος, κριτικάροντας για «παρακμή και ξεπεσμό» την περιφερειακή αρχή, με όρους και εκφράσεις που υποβαθμίζουν την πολιτική αντιπαράθεση και την εκλογική μάχη σε επίπεδο επικοινωνιακής και άνοστης.

Αποκάλεσε «κότα» τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη και πρόσθεσε ότι  «στη Βροντισμένη τις Κυριακές εμείς τις κότες τις κάνουμε σούπα».

Ως εκ τούτου, ό,τι και αν είπε ακολούθως, έρχεται σε δεύτερο πλάνο. Σημειακά, αναφέρθηκε στην Άρτα που δεν είναι από τα δυνατά εκλογικά σημεία του κ. Καχριμάνη, λέγοντας ότι «στις προηγούμενες εκλογές σήκωσε ανάστημα και αντιστάθηκε καθώς ήταν ο μόνος νομός που έστελνε τον απερχόμενο στον δεύτερο γύρο στερώντας του την πρωτιά από την πρώτη Κυριακή».

Ο κ. Ριζόπουλος θα μιλήσει στην κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στα Γιάννενα, στο Grand Serai στις 20 Μαΐου, στις 20.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Grand Serai. Θα τον προσφωνήσει ο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων  Σπύρος Βούλγαρης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back