Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 9-12-2016, 11:16
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο σύλλογος γονέων του 27ου δημοτικού σχολείου Ιωαννίνων αναδεικνύεται σε έναν από τους πιο δραστήριους σχολικούς συλλόγους της πόλης, παίρνοντας ακόμα και πρωτοβουλίες για «δύσκολα» θέματα, όπως είναι η εκπαίδευση των προσφυγόπουλων.

Αυτή τη φορά, λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλές οικογένειες βιώνουν την ανεργία, διοργανώνουν «προβολές αλληλεγγύης», όπως τις ονομάζουν. Παράλληλα, συγκεντρώνει παιχνίδια τα οποία θα παραδοθούν στο Εργατικό Κέντρο και που, σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων, θα μοιραστούν σε παιδιά άνεργων οικογενειών της πόλης.

Όσον αφορά τις «προβολές αλληλεγγύης», στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου στην Κιάφα, θα προβληθούν ταινίες, με ελεύθερη είσοδο.

Η πρώτη ταινία «Αστερίξ: Η  κατοικία των θεών», θα προβληθεί αύριο  Σάββατο, στις 18:45. Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στις 19:45, έρχεται η σειρά της ταινίας «Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας». Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης γιορτής του συλλόγου, θα προβληθούν δύο ταινίες: οι «Επισκέπτες» του Θοδωρή Παπαδουλάκη και το «Ένα δέντρο μια φορά» του Ευγένιου Τριβιζά.

Καλεσμένα είναι όλα τα παιδιά.

Xromoepilogi2
200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
Ηρων back