Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Πολιτική λύση» αντί για υποβιβασμό

Εικόνα του άρθρου «Πολιτική λύση» αντί για υποβιβασμό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/04/2019, 21:57
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τελικά, η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε υποστηρικτές στο αίτημα να αναβληθεί για του χρόνου η αναδιάρθρωση στη σούπερ λίγκα, ώστε να αποφύγει φέτος τον υποβιβασμό.

Η σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο με συμμετοχή της δημοτικής αρχής (που την κάλεσε) και της περιφερειακής αρχής, εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων κ.α. (αναφέρονται αναλυτικά πιο κάτω», κατέληξε «ομόφωνα» σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, στο εξής: «Ομόφωνα αποφασίστηκε από τους παρευρισκόμενους η στήριξη της θέσης της ΠΑΕ σχετικά με την αναβολή, κατά ένα χρόνο, της εφαρμογής της αναδιάρθρωσης του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου».

Φαίνεται μάλιστα ότι οι κακές διαιτησίες που υπέστη ο ΠΑΣ (αλλά δεν ήταν αυτές που τον οδήγησαν στο χείλος του υποβιβασμού) είναι σε δεύτερη μοίρα, σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, η οποία καταλήγει στο ότι… συμφωνεί με την αναδιάρθρωση, αλλά όχι φέτος.

Η επιχειρηματολογία στηρίζεται στο γεγονός ότι δεν εφαρμόστηκε φέτος το σύστημα VAR, όπως είχε συμφωνηθεί «η οποία και θα εξασφάλιζε την επί ίσοις όροις διεξαγωγή του πρωταθλήματος». Προφανώς, το VAR θα έδειχνε ότι ο Κρίζμαν δεν ήταν οφσάιντ στη φάση του γκολ με τον Αστέρα, αλλά και το αίτημα του ΠΑΣ, που σημειωτέον, έχει φτάσει στη Βουλή, δεν θα προέκυπτε αν δεν ήταν στην παραπροτελευταία θέση της βαθμολογίας, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

«Ο χρόνος αυτής της παρέμβασης έρχεται μετά από αλλεπάλληλες διαιτητικές αδικίες οι οποίες θα είχαν αποφευχθεί με την εφαρμογή του συστήματος αυτού» σημειώνει η ανακοίνωση του Δήμου.

 Στη σύσκεψη τοποθετήθηκαν εκτός του δημάρχου Θωμά Μπέγκα, ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, ο πρόεδρος των υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966, Γιώργος Ιωάννου, ο Νίκος Τσόλης εκ μέρους της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας, ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή», Λάζαρος Νάτσης, ο οποίος κράτησε πιο επιφυλακτική θέση, ευχόμενος να παραμείνει ο ΠΑΣ στην κατηγορία με αποτελέσματα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα», Άρης Μπαρτζώκας, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Καραμπίνας, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννινα», Στέφανος Ζούμπας, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Γιάννενα, Νέα Εποχή», Βασίλης Γιαννάκης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου», Ντίνος Παπαδόπουλος και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΗΠ, Βασίλειος Ευθυμίου.







ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back