Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ποιοι είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Ποιοι είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/03/2017, 17:42
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μέχρι τις 31.8.2019 θα είναι η θητεία των νέων αντιδημάρχων που φτάνουν τον (μεγάλο) αριθμό των 9 για τον Δήμο Ιωαννιτών. Συγκεκριμένα, οι αντιδήμαρχοι και οι αρμοδιότητες τους,  είναι οι εξής:

1.  Ελένη Βασιλείου: Αντιδήμαρχος Πρασίνου , Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας- Κυκλοφοριακών και συγκοινωνιακών θεμάτων

2. Γεώργιο Βίνη : Αντιδήμαρχος Χωροταξικού Σχεδιαμού και Πολεοδομίας,. Στον κ. Βίνη παραχωρούνται επίσης οι αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδος και τη Δημοτική Ενότητα Μπιζανίου.

3. Θωμάς Γιωτίτσας: Αντιδήμαρχος Οικονομικών

4. Νικόλαος Γκόλας: Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Τουρισμού. Στον κ.  Γκόλα παραχωρούνται ακόμη οι αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Ιωαννίνων και τη Δημοτική Κοινότητα Νήσου.

5. Δημήτριος Κατηρτσίδης: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης , Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς και συντήρησης και λειτουργία των παιδικών χαρών του Δήμου. Στον κ. Κατηρτσίδη παραχωρούνται επίσης οι αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Ανατολής.

6. Παντελής Κολόκας: Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού. Στον κ. Κολόκα παραχωρούνται ακόμη οι αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Περάματος.

7. Ιωάννης Λιόντος: Αντιδήμαρχος Υποδομών και Ενέργειας

8. Αθανάσιος Μανταλόβας:  Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Προγραμματισμού

9. Βασιλική Μέγα: Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Υπαίθρου, Πρωτογενούς Τομέα και προστασίας - διαχείρισης Υδάτινων Πόρων

Από τους εννέα Αντιδημάρχους η απόφαση ορίζει πως δεν παρέχεται αντιμισθία στους τρεις εξ αυτών και συγκεκριμένα: Ελένη Βασιλείου, Αθανάσιο Μανταλόβα και Παντελή Κολόκα.

Επίσης σύμφωνα με την απόφαση, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Δημάρχου Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, αναπληρωτής για την άσκηση των καθηκόντων του ορίζεται ο αντιδήμαρχος  Νίκος Γκόλας και σε περίπτωση που και αυτός απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο Αθανάσιο Μανταλόβα

Με την απόφαση του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων ορίζει εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους με τις αντίστοιχες αρμοδιότητες. Συγκεκριμένα ορίζονται: 

1. Δημήτριος Νάστος: Εντεταλμένος Σύμβουλος Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας

2. Ηλίας Αρλέτος: Εντεταλμένος Σύμβουλος διαχείρισης του μηχανολογικού εξοπλισμού

3. Γωγώ Γιώτη: Εντεταλμένος Σύμβουλος Κληροδοτημάτων

4. Ελευθέριος Δοβανάς: Εντεταλμένος Σύμβουλος Λαϊκών  Αγορών και Νεκροταφείων

5. Χαράλαμπος Μπρέχας: Εντεταλμένος Σύμβουλος Μέριμνας αδέσποτων ζώων συντροφιάς

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back