ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πίτα… «κανονικότητας»

Εικόνα του άρθρου Πίτα… «κανονικότητας»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/02/2020, 16:04
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνεχίστηκαν οι «ανταλλαγές» στις κοπές πίτας μεταξύ των μελών της δημοτικής αρχής. Αυτή τη φορά, ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας, πήγανε στην πίτα της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας και του Νίκου Γκόντα.

Ο κ. Γκόντας μίλησε με… κυβερνητικούς όρους, καθώς είπε ότι η ανάγκη να συνεργαστούν οι παρατάξεις είναι «η αναγκαιότητα να επανέλθει η πόλη στην κανονικότητα», αλλά και « δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες που θα βγάλουν την πόλη από τα αδιέξοδα, στα οποία είχε περιέλθει τα τελευταία χρόνια». Δεν διευκρίνισε πάντως αν σε αυτά τα χρόνια, συγκαταλέγει και την περίοδο της δημοτικής αρχής Φίλιου, της οποίας ήταν κορυφαίο στέλεχος ο νυν δήμαρχος.

Ο κ. Γκόντας είπε επίσης ότι «δεν χωρούν αυτό τον καιρό διαχωριστικές γραμμές και στον κοινό αγώνα επιβάλλονται συνεργασίες χωρίς να περισσεύει κανείς. Με το δήμαρχο κ. Μ. Ελισάφ βρήκαμε κοινό βηματισμό και γι’ αυτό αποφασίσαμε να συμπορευτούμε. Μας ενώνει το συμφέρον του τόπου μας».

Δήλωσε μάλιστα ότι «έχουμε εμπιστοσύνη στον δήμαρχό μας».

Ο κ. Ελισάφ ευχαρίστησε τον κ. Γκόντα, τονίζοντας, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ότι «αν θέλουμε να πάει ο τόπος μας μπροστά πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί. Κανείς δεν περισσεύει  και ούτε υπάρχει η πολυτέλεια της μίζερης αντιμετώπισης της πραγματικότητας».

Το φλουρί δεν κέρδισε ο κ. Μπαρτζώκας, όπως σε πρόσφατες πίτες, στις οποίες η δημοτική αρχή παρίσταται διαρκώς, αλλά ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αϊβατίδης, ο οποίος επίσης προέρχεται από άλλη παράταξη, αλλά ανεξαρτητοποιήθηκε για να συνεργαστεί με τη δημοτική αρχή.  

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back