Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πιο κοντά Επιμελητήριο και πρόσφυγες

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/07/2016, 20:47
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια πιο στενή σχέση με την τοπική επιχειρηματικότητα προσπαθεί να εγκαινιάσει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, επιτελείο της οποίας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Γιάννη Μήτση. Το επιτελείο αποτελούνται από τρία στελέχη που εργάζονται στο τμήμα προμηθειών της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στην Ελλάδα.

Ο κ. Μήτσης κατέθεσε το παράπονο της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας ότι για την εξυπηρέτηση των αναγκών των προσφυγικών καταυλισμών δεν χρησιμοποιούνται όσο θα έπρεπε τοπικές επιχειρήσεις.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια εκδήλωση με θέμα «Συμμετοχή στους Διαγωνισμούς προμηθειών αγαθών και υπηρεσιών για τους πρόσφυγες» -αντίστοιχη εκδήλωση είχε γίνει πρόσφατα και στη Θεσσαλονίκη. Στόχος της διοργάνωσης θα είναι η ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής σχετικά με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι για τη συμμετοχή τους στους εν λόγω διαγωνισμούς. Ομιλητές της εκδήλωσης, θα είναι αξιωματούχοι του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Αθήνα (UNHCR). Σχετική ενημέρωση θα γίνει μόλις αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back