Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

P&I: Δωρεά στα νοσοκομεία

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/04/2020, 23:02

Στην Περιφέρεια Ηπείρου παραδόθηκε σήμερα μέρος του υγειονομικού υλικού που η εταιρεία P&I διαθέτει στις μονάδες υγείας της Ηπείρου. Ήδη άρχισε η παραλαβή του υλικού από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου, η ίδια εταιρία ζήτησε μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας, στοιχεία και για άλλες δομές υγείας και πρόνοιας της Ηπείρου, νοσοκομεία,  άσυλα ανιάτων, γηροκομεία και μονάδες προστασίας παιδιών, προκειμένου να συνδράμει με υλικά τη λειτουργία τους.

Στην παράδοση παραβρέθηκε η εκπρόσωπος της P&I στα Γιάννενα Σοφία Κύργιου,  η αντιπεριφερειάρχης Αγνή Νάκου-Δασούλα, ο διοικητής του νοσοκομείου «Χατζηκώστα» Σπύρος Δερδεμέζης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Γιώργος Φλούδας.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε την εταιρεία P&I και τον πρόεδρό της Β. Τριάδη (με καταγωγή από το Ζαγόρι) για τη διάθεση του υλικού: «Ευχαριστώ τα μέγιστα για αυτή τη βοήθεια από την P&I και ειδικά τον συμπατριώτη μας κ. Τριάδη, ο οποίος με ενημέρωσε πως με την εταιρεία Permira θα βοηθήσουν όλα τα ιδρύματα της Ηπείρου, γηροκομεία, άσυλα ανιάτων, κ.ά.. Τους ευχαριστώ γιατί στη δύσκολη στιγμή στέκονται δίπλα μας και όπως μου είπε χαρακτηριστικά (ο κ. Τριάδης) αυτές οι εταιρίες αισθάνονται πλέον κομμάτι των Ιωαννίνων και της Ηπείρου».

Επίσης, ο περιφερειάρχης τον πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας Γιάννη Γουδέβενο για τη διάθεση φορητών υπερηχοκαρδιογράφων «παλάμης» σε νοσοκομεία της χώρας, συμπεριλαμβανομένου και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν και από κέντρα υγείας για τον έλεγχο εξ αποστάσεως ασθενών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back